Son Dakika Deprem Malatya - Son dakika! Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! - Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Malatya - Son dakika! Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! - Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi! Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Toplam 1.022 malatya deprem haberi bulunmuştur. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor.

Son dakika haberleri: Elazığ ve Malatya'da şiddetli deprem ...
Son dakika haberleri: Elazığ ve Malatya'da şiddetli deprem ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. 24 ocak 2020 cuma günü merkez üssü elâzığ'ın sivrice ilçesine bağlı kalaba mahallesinde meydana gelen 6,8'lik depremin ardından malatya ve. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem elazığ'da da kuvvetli hissedildi. Dün 11:07 depremzedeler için yapılan köy konutlarının inşaatı tamamlandı. Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre.

Saat 11:27'de, malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde gerçekleşti. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldi. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem elazığ'da da kuvvetli hissedildi. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! En son malatya deprem haberleri anında burada. Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı.

Son dakika deprem haberi… malatya'de depremler meydana gelmeye devam ediyor. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika: Malatya'da korkutan deprem
Son dakika: Malatya'da korkutan deprem from faydahaber.com
Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğünde deprem sonrası cnn türk'te açıklama yapan prof. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem elazığ'da da kuvvetli hissedildi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Saat 11:27'de, malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem elazığ'da da kuvvetli hissedildi. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, deprem malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde gerçekleşti. Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğünde deprem sonrası cnn türk'te açıklama yapan prof. .ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. .yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu. Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı. Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 şeklinde açıklarken, afad 21.06'da gerçekleşen depremin 5.0 büyüklüğünde olduğunu geçti. Malatya'da yaşanan son depremler ise afad ve kandilli sitelerinden güncellenmeye başlandı.

Son dakika... Malatya Pütürge'de deprem! - Son Dakika Milliyet
Son dakika... Malatya Pütürge'de deprem! - Son Dakika Milliyet from i2.milimaj.com
Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre. 24 ocak 2020 cuma günü merkez üssü elâzığ'ın sivrice ilçesine bağlı kalaba mahallesinde meydana gelen 6,8'lik depremin ardından malatya ve. Malatya pötürge'de saat 21.06'da 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi.

Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı tarafından paylaşılan bilgiye göre. Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada. Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! .ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu. 24 ocak 2020 cuma günü merkez üssü elâzığ'ın sivrice ilçesine bağlı kalaba mahallesinde meydana gelen 6,8'lik depremin ardından malatya ve.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 51 olarak duyurdu son dakika deprem. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama